Kullanım Alanları
Köy yufkası, bazlama,katmer,pişi yapılır, ayrıca ev tarhanasına katılır. Tercihize bağlı olarak diğer unlarımızla karıştırılıp farklı lezzetler elde edebilirsiniz.
Yapısal Özellikleri
Yöresel makarnalık (durum) buğdaylarımızın, anadolu kırmızı ve beyaz sert buğdayların uygun paçalı ile üretilmektedir.
Besin Öğeleri 100 gr için
Enerji (kcal) 345,84
Yağ (g) 1,28
-Doymuş yağ (g) 0,24
Karbonhidrat (g) 71,26
-Şekerler (g) 1,60
Protein (g) 12,32
Tuz (g)* 0,22
*Tuz içeriği sadece gıdanın doğasında bulunan
sodyumdan kaynaklanmaktadır.
Fabrikamızda üretilen tüm ürünlerimiz; titizlikle seçilen, yüksek ve uygun kaliteli buğdaylardan ileri teknoloji uygulamaları kullanılarak, TSE ISO EN 9000 ve TSE ISO EN 22000 Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi kontrolü altında, "%100 Müşteri Memnuniyeti" ilkesi doğrultusunda, BERBEROĞLU "Kalite ve Güvencesiyle" siz tüketicilerin beğenisine sunulmaktadır.
Paket Seçenekleri
Polipropilen Çuval