Kullanım Alanları
Ev eriştesi (makarna) , su böreği, mantı,pizza, kek, pasta, börek ve de ekmek yapımında lezzeti fark edilerek tercih edilmektedir.
Yapısal Özellikleri
Yöresel, makarnalık (durum) ve anadolu kırmızı sert buğdaylarımızdan uygun paçallarla üretilen sarı unumuzdur. Unumuzun sarı renkli olmasının nedeni paçalında kullanmış olduğumuz yüksek proteinli makarnalık (durum) buğdayıdır.
Besin Öğeleri 100 gr için
Enerji (kcal) 333,43
Yağ (g) 0,99
-Doymuş yağ (g) 0,19
Karbonhidrat (g) 70,30
-Şekerler (g) 1,6
Protein (g) 10,83
Tuz (g)* 0,15
*Tuz içeriği sadece gıdanın doğasında
bulunan sodyumdan kaynaklanmaktadır.
Fabrikamızda üretilen tüm ürünlerimiz; titizlikle seçilen, yüksek ve uygun kaliteli buğdaylardan ileri teknoloji uygulamaları kullanılarak, TSE ISO EN 9000 ve TSE ISO EN 22000 Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi kontrolü altında , "%100 Müşteri Memnuniyeti" ilkesi doğrultusunda, BERBEROĞLU "Kalite ve Güvencesiyle" siz tüketicilerin beğenisine sunulmaktadır.
Paket Seçenekleri
Polipropilen Çuval